BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Tragedie la Câmpulung la Tisa. Bărbat găsit carbonizat

O intervenție de urgență au avut în această seară pompierii civili din Câmpulung la Tisa. Conform surselor noastre un imobil ar fi cuprins de flăcări. Pompierii de la SVSU ajunși la fața locului au reușit să stingă focul. În interior aceștia au găsit cadavrul unui bărbat.

Criminaliştii au fost chemați de urgență la fața locului.

Nu se exclude nicio variantă de cercetare.



ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 18 februarie, ora 22.00, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Sarasau au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Câmpulung la Tisa a avut loc un incendiu.

La fața locului polițiștii au identificat imobilul la care incendiul a fost lichidat de către pompierii voluntari din cadrul Primăriei Câmpulung la Tisa.

În interiorul imobilului a fost identificat cadavrul unui bărbat de 46 ani, care, după examinarea exterioară, nu prezenta urme de violență sau arsuri pe corp.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului Sighetul Marmației în vedera efectuării necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto arhivă

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO – 4 victime, două încarcerate într-un grav accident produs între Tăuții Măgherăuș și Nistru – actualizare

Vasile Dale

INCENDIU PE DN 19, ÎNTRE IOJIB ŞI LIVADA: Un TIR a luat foc pe şosea. Circulaţie îngreunată între Satu Mare şi Baia Mare (FOTO + VIDEO)

Vasile Dale

FOTO CITITORI: ”Renovare” după incendiu! Acoperișul Căminului Cultural Poienile de Sub Munte refăcut cu materiale arse în incendiu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult