BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GALERIE FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Scandal monstru cu urmăriri în trafic, agresiuni și un vehicul distrus. Protagoniștii ”filmului”: un lăutar și un curier

Incident șocant astăzi la Cărpiniș, în Maramureș. Protagoniști: un cunoscut lăutar din Maramureș și șoferul unei firme de transport colete. Conform declarațiilor celor doi totul s-a terminat cu bunuri distruse (un telefon și geamurile de la autoturismul firmei de curierat), agresiune, dar și cu o urmărire în trafic de aproximativ 15 kilometri.

Totul s-a sfârșit în fața Primăriei din Dumbrăvița, unde primarul și poliția au intervenit. Acum ambii protagoniști sunt la audieri. Lăutarul susține că șoferul de la firma de curierat ar fi luat o bâtă metalică și că i-ar fi spart telefonul mobil de ultimă generație pentru care plătește rată de 1600 euro pe lună și atunci s-ar fi enervat și i-a spart geamurile de mașină. Pe altă parte, șoferul agresat și urmărit susține lăutarul s-a urcat în mașină la el și el a fugit pe cealaltă ușă.

Toate detalii precum și declarația șoferului firmei de curierat dar și a lăutarului în imaginile video de mai jos:

Lăutarul din Maramureș nu este la prima ”întâlnire” cu poliția. În 2017, acesta era acuzat că ar fi agresat o vânzătoare. Toate detalii în articolele de mai jos:

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 18 martie, în jurul orei 14.00, polițiștii din Copalnic Mănăștur au fost sesizați de către doi bărbați cu privire la faptul că între cei doi a avut loc o altercație.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constat faptul că cei doi bărbați de 54 respectiv 25 ani, s-au agresat reciproc pe fondul unor neînțelegeri.

În timpul altercației a fost distrus telefonul mobil al bărbatului de 54 ani și au fost produse avarii autoturismului care era condus de bărbatul de 25 ani .

În cauză polițiștii au întocmit două dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Pieton lovit pe o trecere pentru pietoni din intersecția bulevardelor Republicii cu Traian (actualizare)

Vasile Dale

IMAGINI CU AUTOTURISMUL BORSEANULUI VLAD IOAN CE ARDE CA O TORTA IN CLUJ (VIDEO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Incendiu puternic la Berinţa (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Gogu martie 19, 2021 at 8:27 am

Rata de 1.600 eur/luna pentru un telefon? :)) Altii nu platesc atata leasing pentru o masina…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.