BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Pieton lovit pe trecere la Seini de o dubiță (actualizare)

Accident rutier pe DN1C Baia Mare – Satu Mare, pe raza oraşului Seini. Un pieton s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Acesta a fost surprins și accidentat de o autoutilitară care circula din direcția Baia Mare spre Satu Mare.

Victima lovită și aruncată pe carosabil, suferind leziuni grave. El a fost preluată de un echipaj medical fiind transportat la spital.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Trafic în zonă este îngreunat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 14 aprilie, ora 10.00, polițiștii din Seini au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.E. 58 s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 48 ani din Satu Mare, în timp ce conducea o autoutilitară a surprins și accidentat o femeie de 56 ani din Seini.

Aceasta se afla în calitate de pieton, angajată în traversarea drumului public.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, fiind transportat cu un echipaj S.M.U.R.D. la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOCAR LA CĂTĂLINA: Şapte persoane infectate cu SARS-CoV-2 la centrul medical

Redactie

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Depozit de aproximativ 300 tone de agregate minerale care funcționa fără permis de exploatare depistat de polițiști

Redactie

URMENIȘ: Un tânăr a furat slănina unui localnic, a vândut-o și a băut banii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.