BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / CA ÎN FILMELE CU MAFIOŢI: Directorul unei firme din Vişeu de Sus lovit în cap în trafic. Suspectul ar fi “finuţul” unui fost inspector şef al Poliţiei Maramureş (ACTUALIZARE)

Incident grav in această după-amiază la Vişeu de Sus. Un bărbat, director la o societate comercială din oraş, se deplasa spre casă la volanul unui autoturism. Conform surselor noastre, la un moment dat un bărbat i-a făcut semn să se oprească. Cum îl cunoștea din vedere acesta a oprit, s-a dat jos din autoturism. Numai că în acel moment, un individ l-a prins iar cel ce i-a făcut semn (Radu – finul fostului inspector al IPJ Maramureş) i-ar fi aplicat cu o bâtă două lovituri la nivelului capului. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi a fost transportată la UPU Vişeu de Sus, acolo medicii decizând să o transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Sursele noastre susţin că imediat după atac autorii au dispărut fără urmă. Informaţia despre agresiune ne-au fost confirmată şi de Biroul de presă al IPJ Maramureş, care a precizat pentru noi că ar fi fost vorba de un conflict spontan.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi, 12 mai, ora 17.42, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către un bărbat de 33 ani din Borșa, cu privire la faptul că a fost agresat fizic în timp ce se deplasa pe strada Mioriței din oraș.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat apelantul, iar din relatările acestuia, a reieșit faptul că un bărbat de 50 ani din Vișeu de Sus, l-ar fi agresat fizic cu un corp contondent.

Ulterior, victima a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Vișeul de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei nu a fost găsit la fața locului.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU VIOLENT: Arde școala din Văleni, comuna Călinești – FOTO, VIDEO

Vasile Dale

VIDEO: Fetiță de 14 ani, lovită de o mașină, în timp ce traversa strada

Redactie

NICIO ZI FĂRĂ  INFRACŢIUNI RUTIERE: Şoferi băuţi prinşi în trafic

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.