BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT PE DN 18: Maşină răsturnată în Pasul Hera (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază pe DN 18, în Pasul Hera. Potrivit ISU Maramureş, un autoturism s-a răsturnat, rezultând o victimă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 21 iunie, ora 16.01, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe dealul Hera a avut loc un accident rutier.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani din Sighetu Marmației, a condus un autoturism pe D.N. 18, dinspre Petrova spre Sighetu Marmaţiei, iar la un moment dat, într-o curbă a părăsit, partea carosabilă după care autoturismul s-a răsturnat pe partea dreaptă.

La faţa locului a fost prezent un echipaj SMURD, două ambulanţe şi o maşină de pompieri, care i-au acordat tânărului primele îngrijiri medicale la faţa locului, iar ulterior a fost transportat la Secţia U.P.U. a Spitalului municipal Sighetu Marmaţiei în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosarul penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

URMARE ACCIDENT: NU ÎŞI AMINTEŞTE CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL. A FOST ÎN GARDĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

Percheziții în Maramureş la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, obținerea ilegală de fonduri și înșelăciune

Redactie

ACTUALIZARE ACCIDENT GRAV: Doi tineri răniţi după ce s-au răsturnat cu Rover-ul într-un canal. Şoferul ar fi băut (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.