BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

GALERIE FOTO: 5 răniţi după ce un microbuz a căzut de pe un pod într-un canal colector la Gârdani (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 03.30, pe raza localitatii Gardani, pe DJ 108A Baia Mare – Zalău. O autoutilitara a căzut de pe o bandă a unui drum, pe care se construieste un pod, într-un canal colector. Au rezultat 5 victime, barbati, cu traumatisme diverse, intre 18 si 36 de ani. Toate au fost transportate la Spitalul Judetean din Baia Mare.
Au intervenit un echipaj cu modul de descarcerare de la Garda de Interventie nr.2 Farcasa, 2 echipaje SMURD şi 3 ambulanţe.

Ce spune IPJ Maramureș: Polițiștii din Ulmeni cercetează împrejurările în care s-au comis două accidente rutiere pe raza de competență

Azi-noapte, în jurul orei 03.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 108D, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii, pe conducătorul acestuia, un bărbat de 31 de ani din Hunedoara și alte patru persoane aflate în autoturism în calitate de pasageri.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul, condus dinspre Gârdani înspre Rodina,a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un spațiu excavat pentru construcția unui pod.

Pe segmentul de drum unde s-a produs accidentul rutier circulația se desfășoară într-un singur sens de deplasare, sector de drum aflat în reabilitare, semaforizat provizoriu, fiind semnalizat corespunzător prin indicatoare rutiere.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a pasagerilor, patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, doi dintre ei fiind din Sălaj, iar ceilalți doi din Satu Mare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, totodată fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

AJUNGEM CA ÎN SECTORUL LUI CLOTILDE? În weekend în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare ghenele mustesc de gunoi și dau pe-afară

Vasile Dale

IMAGINI ȘOCANTE: O oră au tăiat pompierii mașina pentru a salva viața unui bărbat încarcerat pe Vasile Lucaciu lângă Pompieri. Bărbatul a murit la spital (foto/video – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO – Un bărbat a căzut într-o zonă greu accesibilă din Ulmoasa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.