BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Borşeancă omorâtă în Italia în timp ce se deplasa cu bicicleta

Tragedie într-o familie din Borşa. Ileana, o femeie de 51 de ani, originară din Borşa, se deplasa vineri după-amiază cu bicicleta pe o stradă din Cinisello Balsamo, oraş în apropiere de Milano.

Drama a avut loc în jurul orei 14.30, într-un sens giratoriu, când din motive încă în curs de investigare, borşeanca a fost lovită din plin de un autoturism Toyota condus de o italiancă în vârstă de 44 de ani.

După impact, victima a ajuns sub mașină, pompierii care au ajuns la faţa locului au trebuit să intervină pentru a o elibera, ulterior încredințând-o salvatorilor. La sosirea medicilor, femeia se afla în comă. Din păcate, la puţin timp, a fost declarat decesul ei.



În urma ei au rămas doi copii şi soţu.

Autorităţile italiene investighează accidentul. Primarul din Cinisello Balsamo, Giacomo Ghilardi, a postat pe Facebook un mesaj de condoleanţe: „Îmi exprim condoleanțele familiei. Mă rog pentru tine, odihnește-te în pace”.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Dealerul de cocaină Trandafir, săltat după un flagrant la KFC în Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV – HALUCINANT LA SIGHET: Adevărul este dureros – Puși să stea la pozat pentru a combate realitatea dură din Spital (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

O CASĂ A LUAT FOC ÎN LĂPUŞ: Tânără de 20 de ani, cu arsuri pe faţă şi pe mâini, a fost transportată la spital. A fost solicitat elicopterul SMURD

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult