BREAKING NEWSEveniment

TRAFIC MARAMUREȘ / ACTUALIZARE: Două mașini s-au ciocnit între Ilba și Cicârlău (foto)

Un accident de circulație s-au produs pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare. Primul eveniment rutier a avut loc între Ilba și Cicîrlău. Două mașini s-au ciocnit, una dintre acestea ieșind în decor. La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

Inițial internațiunii au spus că un Duster al Poliției ar fi fost implicat. Numai că aceștia au confundat faptul că pentru siguranța traficului rutier, pe lângă semnalele acustice pornite, au pus și triunghiurile reflectorizate în spatele autospecialei de poliție iar oamenii au crezut că mașina de poliție ar fi fost implicată în eveniment. Conform informațiilor oficiale acest lucru s-a dovedit a fi fals.



ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, la ora 22.25, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe D.N. 1C.

La fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 38 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani din Baia Mare, care circula din direcția Ilba spre Cicârlău.

În urma impactului a rezultat vătămarea conducătorului auto de 43 ani și a unui pasager din partea stânga spate, respectiv un tânăr de 24 de ani din Baia Mare.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Trafic rutier în condiții de iarnă în Maramureş

Redactie

TRAGEDIE LA SATULUNG: UN COPILAS DE 14 ANI S-A SPANZURAT. MOTIVUL ESTE HALUCINANT (PREMIERA)

Vasile Dale

Sighetean reținut de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni: violenţă, ameninţare, încălcarea ordinului de protecţie provizoriu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult