BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SIGHETU MARMAȚIEI a ajuns RAIUL boschetarilor! ”Se pișă unde apucă cu fața spre copii mici” (FOTO/VIDEO CITITORI)

Începutul de săptămână a fost unul cu adevărat ”negru” pentru municipiul Sighetu Marmației! Spunem acest lucru fără a greși cu absolut nimic. Cel puțin în ”domiciul” știrilor sosite din zona respectivă.

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii și imagini video cu multe aspecte negative legate de orașul de malul Tisei. Am prezentat faptul că lipsa toaletelor publice îi determină pe oameni să își facă nevoile pe unde apucă, în văzul tuturor.

Am prezentat imagini cu tinere cărora nu le pasă de curățenia orașului și ”sparg semințe” fără niciun stres, aruncând cojile pe jos. În ambele cazuri Poliția Locală Sighetu Marmației deși există lipsește cu desăvârșire.

Acum ne oprim la un alt caz, petrecut tot la Sighetu Marmației. Un cititor ne-a trimis imagini foto și video cum a ajuns Sighetul un adevărat ”rai al boschetarilor”. ”Poliția trece non stop prin centrul orașului, însă niciodată nu îi vede. Acest individ din imagini are și cuțit la el. Așa umblă pe străzi. Se pișă în mijlocul drumului, ziua în amiaza mare, cu fața spre lume și spre copii. Și nimeni nu vede. În plus el golește coșurile de gunoi pe jos, caută și apoi plecă lăsând mizeria pe jos”. ne scrie cititorul nostru.

Avertisment: Imaginile video conțin limbaj licențios:

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNE SALVAMONT pentru recuperarea a trei ucraineni rătăciţi pe vf Șerban din munții Maramureșului (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV: Băimărean înjunghiat mortal cu un cuțit de vânătoare în MILANO, Italia. Patru suspecți reținuți de carabinieri, băimăreni toți

Vasile Dale

FOTO VIDEO EXCLUSIV / CE PANDEMIE LA SIGHETU MARMAȚIEI – ZICI CĂ VINE SFÂRȘITUL LUMII: Aglomeraţie în magazine, bănci, pe trotuare. Îmbulzeală peste tot

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.