BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / ACTUALIZARE – Accidente în Baia Mare (1,09 mg/alcool în aerul expirat, şofer reţinut) și Tăuții de Sus, pe Dn18 (2 victime)

Două evenimente rutiere au avut loc astăzi, unul pe raza municipiului Baia Mare – bd Republicii, iar celălalt pe raza localității Tăuţii de Sus.

În primul caz au intervenit polițiștii de la Biroul Rutier Baia Mare, evenimentul soldându-se cu pagube materiale. Un şofer nu s-a asigurat suficient şi în momentul în care a virat de pe strada Moldovei în bd. Republicii a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Şoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, având 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal.

ACTUALIZARE 1 – IPJ MARAMUREŞ



Azi, 02 august, ora 14:05, polițiștii din Baia Mare, au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii din municipiu.

La fața locului polițiștii au identificat două autoturisme care prezentau avarii în urma producerii evenimentului rutier și pe conducătorii acestora, un bărbat de 44 de ani din Baia Mare, respectiv un bărbat de 55 de ani din Asuaju de Sus.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 55 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 44 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, din verificările efectuate s-au stabilit faptul că autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani, ar fi fost furat de pe strada Transilvaniei din Baia Mare, unde se afla parcat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și furt.

ACTUALIZARE 2 – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 03 august, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 55 de ani din Asuaju de Sus, implicat în accidentul rutier de luni, 02 august a.c. pe bulevardul Republicii din Baia Mare.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și furt calificat în scop de folosință.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

ACTUALIZARE – 3 IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 04 august, Judecătoria Baia Mare, a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile, a bărbatului de 55 de ani din Asuaju de Sus, implicat în accidentul rutier de luni, 02 august a.c. pe bulevardul Republicii din Baia Mare.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis și furt calificat în scop de folosință.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

*****

În cel de-al doilea caz în eveniment au fost implicate două autoturisme pe DN18. Impactul a fost violent, rezult-nd două victime şi ambele mașini fiind grav avariate.

Traficul rutier în zonă se desfășoară cu mare dificultate.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

 Luni, în jurul orei 17.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18, în localitatea Tăuții de Sus.

         La fața locului, polițiștii au identificat două femei de 46 respectiv 57 de ani din Baia Mare, ca fiind conducătoarele autoturismelor implicate în accident.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că în dreptul imobilului, pe un sector de drum în curbă ușoară la dreapta, unul dintre autoturisme ar fi părăsit sensul de mers, întrând în coliziune frontală cu celălalt autoturism.

         În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarelor auto, precum și a unui pasager de 45 de ani din Desești, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Bărbat grav accidentat de un tractor la Bixad. A fost transportat de urgenţă în Baia Mare

Redactie

BILANŢUL ACCIDENTELOR DE IERI: O minoră şi o gravidă, accidentate în Baia Mare

Vasile Dale

VADU IZEI: Mașină distrusă după ce s-a izbit de un podeț din beton pe DN18 (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

mo august 2, 2021 at 11:28 pm

E deja la next level oraselu asta, GTA Baia Mare nu gluma!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult