BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: O soferiță a intrat într-un Audi la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Moisei și Borșa

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 18, între Moisei și Borșa în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Din primele informații se pare că o șoferiță care circula dinspre Moisei spre Borșa a pătruns inexplicabil pe contrasens și s-a izbit de un autoturism Audi condus regulamentar din sens opus. Șoferul Audi-ul a încercat cât a putut să evite impactul însă nu a reușit. Totodată, un alt autoturism care circula în spatele Audi-ului l-a lovit în spate, cel mai probabil din cauza nepăstrării distanței regulamentar.

La fața locului a venit și un echipaj SMURD pentru a evalua medical persoanele implicate în accident. Polițiștii sunt la fața locului.



UPDATE: Conform altor martori șoferița și-ar fi pierdut cunoștința în mod inexplicabil în timp ce conducea. Nu era începătoare (referitor la semnul pus pe luneta din spate al mașini). S-a trezit abia după accident și nu-și amintește ce s-a întâmplat.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi, 23 august, la ora 12.40 polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.N. 18, în Moisei, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 47 de ani din Moisei, aflată la volanul unui autoturism din direcția Moisei spre Borșa, la o trecere la nivel cu cale ferată a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani din Borșa, care la rândul lui a fost proiectat în alt vehicul.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto în vârstă de 47 și 29 de ani, respectiv a unei pasagere de 49 de ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Deputatul PSD Gabriel Zetea a fost numit membru în Comisia juridică a Camerei Deputaților

Vasile Dale

D I S P O Z I Ţ I E privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Vasile Dale

16 decembrie – Ștefan Hrușcă, concert LIVE la Târgul de Crăciun din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult