BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO: Accident la Borcut. Coliziune între un autoturism şi un tractor ce tragea două vaci. Un copil de 9 ani rănit (actualizare)

Un grav accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă la Borcut – Tg. Lăpuş. Un autoturism s-a ciocnit cu un tractor. La faţa locului intervine un echipaj de ambulanţă şi poliţia. Se circula alternativ pe un singur sens.

Din primele informaţii, o victimă a fost transportată la spital. În acest caz se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 08 septembrie, în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Borcut.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 80 de ani din Borcut, aflat în calitate de conducător auto la volanul unui tractor, având tractate două bovine, la ieșirea de pe D.N. 18B, intersecția cu D.C. 35, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 9 ani, care se afla în calitate de pasager în autoturism. Acesta a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: Rus Radu

Te-ar putea interesa si

RECUNOŞTINŢĂ: Polițiștii Grupei Canine felicitați în scris după ce au identificat cu ajutorul ofiţerilor patrupezi mai mulţi hoţi

Redactie

EXCLUSIVITATE: MOARTE SUSPECTĂ ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE – A stat cu fratele mort în casă mai multe zile. Polițiștii l-au ridicat pentru audieri

Vasile Dale

TRAGEDIE LA ARDUZEL: Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.