BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ACCIDENT LA RONA DE SUS: Mai multe victime încarcerate, după ce un autoturism s-a răsturnat (actualizare)

Un accident rutier s-a produs în această seară, în Rona de Sus, lângă supermarketul Profi. Un autoturism s-a răsturnat. rezultând trei victime conştiente dintre care două încarcerate. La faţa locului s-au deplasat echipaje de descarcerare, SMURD, ambulanţa, poliţia.

ACTUALIZARE: IPJ Maramures

Ieri, 24 septembrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău, au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18 pe raza comunei Rona de Sus.



La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de de 26 de ani din Rona de Sus, a condus un autoturism dinspre Sighetu Marmației înspre Vișeu de Sus, iar la un moment dat, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un podeț, apoi într-un gard al unui imobil și s-a oprit într-un palet cu bolțari, răsturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta față, un bărbat de 46 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, acesta fiind transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ambele persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă nu au rămas internate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto arhivă

Te-ar putea interesa si

URMARE BĂTAIE CLUB / ACTUALIZARE: Şase persoane, implicate în scandalul din Baia Mare, reținute de polițiști pentru 24 de ore, puse în libertate de procurori (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

URMARE ARTICOL AGRESIUNE BORȘA: Incredibil – Ne amenință cu raportarea la Facebook și Youtube!

Vasile Dale

SĂRBĂTOARE: Hramul Bisericii „Sf. Voievod Ştefan cel Mare” din incinta Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult