BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Copil accidentat grav la Petrova. A fost resuscitat de polițistul din sat (ACTUALIZARE)

Accident grav astăzi după amiază pe drumul național 18 Sighetu Marmației – Vișeu de Sus, pe raza localității Petrova. Un băiat în vârstă de aproximativ 7 ani s-a angajat în traversarea neregulamentară a șoselei, fără să se asigure, fiind surprins și accidentat grav de un autoturism.

Un polițist aflat în timpul liber trecea prin zonă și a oprit imediat. Pentru că leziunile suferite de minor erau extrem de grave, polițistul a început manevrele de masaj cardiac până la sosirea echipajului medical al Ambulanței de la Vișeu de Sus. În timp ce polițistul efectua manevre de resuscitare un echipaj al poliției de frontieră, fără a folosi semnale acustice și luminoase, s-a angajat în depășire încălcând marcajul rutier al liniei continue și și-a continuat deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Victima a fost transportată la spitalul orășenesc Vișeu de Sus, unde din cauza leziunilor extrem de grave a fost transferat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Aici medicii au hotărât că trebuie imediat transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Șoferul a autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămărare corporală gravă din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

          Ieri, 12 octombrie, la ora 16.10, polițiștii rutieri din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe D.N. 18, în localitatea Petrova.

         La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 52 de ani din Petrova, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat un minor de 8 ani din comună, care s-a angajat în traversarea partii carosabile.

         În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorului, care, ulterior, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un sighetean a pus pe jar autoritățile după ce a găsit un pliculeț cu un praf alb pe o plajă din Sfântu Gheorghe (SURSE)

Vasile Dale

GELOZIA – Un bărbat și-a bătut soția într-un bar din Dragomirești. La Vișeu, o femeie a fost amenințată de fostul concubin

Vasile Dale

GRAV: Medicii de la Spitalul Județean refuză să trateze pacienții de la Spitalul Suport COVID

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.