Eveniment

CE SE MAI FURĂ / ACTUALIZARE: Sirene de pe clădiri, camere de supraveghere, proiectoare din şcoli. Autorul, un băimărean de 20 de ani, a fost reţinut

La data de 26 septembrie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că persoane necunoscute au sustras două sirene situate pe fațada unei clădiri și cinci camere de supraveghere montate pe niște stâlpi, aparținând unei stații de energie electrică de pe strada Podinei din municipiu.
În zilele de 29 septembrie și 11 octombrie, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre producerea altor două furturi la o unitate de învățământ din municipiu, respectiv nouă camere de supraveghere video și două proiectoare cu senzori de mișcare.

Valoarea prejudiciului cauzat a fost de peste 10.000 de lei.
În urma verificărilor efectuate și activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea furturilor calificate, fiind vorba de un tânăr de 20 de ani din Baia Mare.
Prejudiciul a fost recuperat parțial în proporție de 70%.
Față de tânărul de 20 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

ACTUALIZARE

Tânărul de 20 de ani din Baia Mare, bănuit de comiterea mai multor furturi calificate comise în Baia Mare, a fost arestat prevenitv.
Instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, tânărul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ANUNȚ PE FACEBOOK: Ioan Stegeran, primarul din Fărcașa, depistat pozitiv Covid-19

Redactie

A FOST A RUŞILOR? A survolat Maramureşul ca şi cum nu ar fi graniţă externă a NATO

Redactie

ACTUALIZARE: Poliţistă încarcerată în urma unui accident rutier la Vadu Izei. Ce spune IPJ Maramureş (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.