BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Băimărean snopit în bătaie la un botez la Romaniţa

Un băimărean de 26 de ani a fost bătut crunt de patru indivizi în curtea complexului Romaniţa. Conform informaţiilor noastre, el participa la un botez. Totul s-a petrecut pe 12 septembrie doar că imaginile agresiunii au fost făcute publice azi. Victima susţine că totul a pornit de la gelozia unuia dintre agresori, după ce el stătuse de vorbă cu o fată. Aceeaşi victimă spune că unul dintre agresori ar fi angajat al ISU Maramureş. Ba mai mult, cu toate că a depus plângere la Poliţia Maramureş, nici până azi agresorii nu au fost audiaţi.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

La data de 13 septembrie 2021, la ora 18.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de către un tânăr de 26 de ani din Baia Mare, cu privire la faptul că, în noaptea de 12 spre 13 septembrie, în timp ce se afla în localitatea Recea, pe fondul unor discuții contradictorii ar fi fost agresat fizic de către patru tineri cu vârste cuprinse între 25 și 28 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș vă invită la HORA LA PRISLOP, ediția a XLIX-a

Vasile Dale

Rezultate Bac 2018. Notele înainte de contestații, afișate pe edu.ro

Vasile Dale

IONEL BOGDAN, președinte CJ Maramureș: ”Am cerut demisiile conducerii DGASPC Maramureș și am depus plângere penală împotriva Asociației RE-MIN”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.