BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO EXCLUSIV / VIILE APEI: Un bărbat i-a tăiat gâtul colegului de muncă, în timpul serviciului. Agresorul, din Satu Mare, internat la psihiatrie pentru expertiză

Incident grav în această seară în Viile Apei – Seini. Un bărbat de 60 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce i-a tăiat gâtului colegului săi de muncă, un bărbat de 46 de ani, din judeţul Botoşani.

Conform primelor informaţii, între cei doi a izbucnit un conflict spontan la locul de muncă, la un moment dat unul dintre ei a pus mâna pe un cuţit şi a sărit la gâtul celuilalt. Victima a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Maramureş, fiind ulterior transferat pe echipaj de terapie mobilă intensivă SMURD. Medicii au găsit un pacient în stare de şoc hipovolemic, în urma unei altercaţii între doi bărbaţi.

Victima a pierdut foarte mult sânge şi cu toate că la un moment dat u mai prezenta puls, cadrele medicale au reuşit să-l readucă la viaţă. El a fost predat medicilor de la Chirurgie Vasculară Satu Mare care au intrat cu el direct în sala de operaţie.
În acest moment criminaliştii sunt la faţa locului, iar autorul tentativei la omor este audiat.

Ce spune poliţia

Azi, 01 decembrie, la ora 19:08, lucrătorii Poliției orașului Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că la o fermă de bovine din localitatea Viile Apei, are loc o agresiune cu participarea activă a două persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unui conflict spontan, un bărbat de 61 de ani din județul Satu Mare, i-a aplicat o lovitură cu un obiect tăietor-înțepător în zona gatului unui bărbat de 46 de ani din județul Botoșani, ambii fiind îngrijitori de animale în cadrul fermei.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana banuită de comiterea faptei a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției orașului Seini.

În cauză, se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

ACTUALIZARE

Suspectul, din județul Satu Mare, a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru expertiza de specialitate. Procurorul de caz așteaptă rezultatul acesteaia pentru a îl putea prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă.

Pe de altă parte, bărbatul căruia i-a fost tăiat gâtul este internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Satu Mare. Medicii spun că starea lui este stabilă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Panică în Baia Mare. Pompierii au intervenit de urgență după un apel la 112

Vasile Dale

URMARE ACCIDENT MARA: Viaţă curmată din cauza alcoolului la volan. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore

Vasile Dale

VIDEO, FOTO: Femeie bolnavă, coborâtă de salvamontişti din zona Bistra

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.