BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: TENTATIVĂ DE SUICID LIVE PE FACEBOOK: Un băimarean a luat un pumn de medicamente după ce l-ar fi părăsit iubita

Tentativă de suicid, în această seară, pe bd. Independenţei din Baia Mare. Potrivit primelor informaţii, un bărbat a încercat să se sinucidă înghiţind mai multe medicamente. La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor şi de poliţie.

Cum s-a întâmplat totul

Conform surselor noastre bărbatul în vârstă de 40 ani era în direct pe facebook. El ar fi consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat ar fi înghițit un pumn de medicamente. Totul după ce iubita lui l-ar fi părăsit. Live-ul a fost urmărit de prietenii lui, dar și de mama lui, care au sunat la 112 și au cerut ajutorul echipajelor medicale și ale poliției.



Trebuie să menționăm faptul că din motive umane am decis să nu publicăm imaginile video în care bărbatul a încercat să se sinucidă.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 02 decembrie, la ora 18.04, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat ar fi avut intenția de a se sinucide la domiciliul său de pe bulevardul Independenței din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din Mureș, care a declarat că ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi ingerat mai multe medicamente.

Bărbatului i-au fost acordate îngriji medicale de către un echipaj SMURD și ulterior a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

SUPERB: Centrul orașului Vișeu de Sus a fost reabilitat. Viceprimarul Marius Grad își dă tot interesul pentru comunitatea vișeuoană (galerie foto)

Vasile Dale

AUDIO EXCLUSIV POIENILE DE SUB MUNTE – Urletul halucinant al şoferului către elevii dintr-un microbuz şcolar: „Să staţi cuminţi acolo, în Hristoșii mă-*** astăzi!“

Vasile Dale

In vecini: Un sofer din Viseu de Sus a distrus trei masini. Doua persoane ranite (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult