BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Tragedie în Baia Mare. Un adolescent a fost găsit spânzurat cu un lanț folosit la legarea animalelor – ACTUALIZARE (3)

Echipajele de intervenţie ale ambulanţei şi poliţiştilor sunt la această oră în cartierul băimărean Ferneziu, unde un adolescent de 16 ani a fost găsit spânzurat. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind declarat decesul.

Criminaliştii din cadrul IPJ Maramureş au preluat ancheta pentru a stabili ce l-a determinat să decurgă la acest gest extrem.
Cadavrul tânărului va fi transportat la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei.

ACTUALIZARE 1 – IPJ MARAMUREŞ



Azi, 18 ianuarie, la ora 16.53 polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, în curtea unui imobil de pe strada Uzinei din municipiu, a fost găsită o persoană spânzurată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un minor de 16 ani din municipiu.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul tânărului, ulterior cadavrul fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei.

În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.

În cauză, polițiștii efectuează verificări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

ACTUALIZARE 2 – Surse

Conform surselor noastre judiciare adolescentul a fost găsit spânzurat de o grindă și a folosit un lanț pentru legatul animalelor. Se pare că motivul care l-ar fi determinat să recurgă la acest gest a fost o ceartă cu iubita. Se pare că aceasta i-ar fi spus că nu îl mai iubește și că vrea să se despartă de el.

ACTUALIZARE 3 – Surse familie

Pe de altă parte, membrii ai familiei ne-au informat că băiatul nu avea nicio iubită și este exclusă varianta unei sinucideri din această cauză. De altfel, adolescentul nu a lăsat niciun bilet prin care să își justifice gestul de a recurge la acest gest extrem.

Te-ar putea interesa si

DEȘI AVEM PESTĂ PORCINĂ IN JUDEȚ: Unui borșean i-a murit porcul dar nu interesează pe nimeni. Ignorat de veterinar (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT PE DJ 184: Un autoturism distrus între Budești și Ocna Șugatag (GALERIE FOTO / ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Impact violent între un TIR și un autoturism Skoda, la intrarea în Buşag pe DN1C

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult