BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PERCHEZIŢII: Descinderi în patru localităţi din Maramureş la contrabandiştii de ţigări – video (actualizare)

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș efectuează 8 percheziții domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de contrabandă. 3 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Perchezițiile se desfășoară în 4 localități, din județul Maramureș, la locuințele a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani.

Persoanele sunt bănuite de comiterea infracțiunii de transport, depozitare și comercializarea bunurilor (introduse ilegal în România din Ucraina) care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.



La activități participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș și polițiști din cadrul Grupei Canine – Serviciul de Ordine Publică Maramureș.

ACTUALIZARE

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate 4.233 de pachete de țigarete de contrabandă, de diferite mărci, 143 de litri de alcool etilic și 4.744 de articole pirotehnice.

De asemenea, trei persoane au fost conduse la audieri.

Cercetările sunt continuate, urmând ca procurorul de caz din cadrul Judecătoriei Baia Mare să dispună luarea măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: SCANDALUL CONTINUĂ – După ce presa a dezvăluit cum angajații primăriei Coroieni spălau wc-urile secretarului general al MAI, primarul ar fi trecut la hărțuirea subalternilor la locul de muncă

Vasile Dale

TREI VICTIME: MARAMURESEAN IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT GRAV IN CLUJ (VIDEO LIVE CAMERA BORD)

Vasile Dale

Salvamontişti şi poliţişti de frontieră caută încă un ucrainean rătăcit pe munte în zona Vf. Pop Ivan – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult