BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Femeie spulberată pe zebră pe strada Grănicerilor. Aruncată 10-15 m pe carosabil – ACTUALIZARE

Accident grav pe o stradă din Baia Mare. O bătrână care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, prin loc marcat și semnalizat corespunzător, a fost lovită în plin de un autoturism. Femeia a fost aruncată 10-15 metri pe carosabil.

Șoferii au oprit imediat și au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea echipajului SMURD. Paramedicii au stabilizat-o și au transportată în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Martorii spun că norocul femeii a fost o geantă ce o purta pe umăr. Practic aceasta a atenuat impactul cu partea carosabilă. Șoferul mașinii a fost testat rezultatul fiind negativ.

 Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă iar permisul de conducere i-a fost reținut pe 90 de zile pentru neacordare de prioritate la pieton.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 16 februarie, la ora 11.11, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Grănicerilor din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani din Coaș, dinspre strada Pășunii, a surprins și accidentat o femeie de 70 de ani din Baia Mare.

Femeia se afla în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a femeii, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: INTERVENȚIE PROMPTĂ – Foc la un coș de fum necurățat stins de pompierii civili din Ruscova

Vasile Dale

FOTO/VIDEO – Suflă și în iaurt acum: Ucrainenii ce au evadat din arestul IPJ Maramureș – măsuri de pază extreme pentru escortarea la Curtea de Apel Cluj

Vasile Dale

FĂRĂ LICITAȚIE DAR CU DEDICAȚIE, ÎN PANDEMIE – Primarul PSD care a cumpărat în timpul stării de urgență zeci de mese de berărie și sute de scaune

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.