BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

NU MAI REZISTĂ / FOTO: 4 ucraineni au trecut ilegal graniţa în România prin râul Tisa – actualizare

Azi, 1 martie 2022, in jurul orei 06.35, politistii de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera au depistat, în apropierea PTF Sighetu Marmaţiei, 4 cetăţeni ucraineni, toţi bărbaţi, care au trecut prin apa râului Tisa din Ucraina în România.

Cei patru au fost conduşi de către poliţiştii de frontieră în PTF Sighet pentru îngrijiri medicale. În Ucraina fiind aplicată legea marţială, bărbaţii între 18 şi 60 de ani nu au voie să părăsească ţara.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 46 de ani, au intrat în procedură de azil, urmând a fi duși spre Centrul de Primire Refugiați de la Șomcuta Mare.



Să mai spunem și faptul că în Ucraina este instituită legea marțială, astfel că niciun bărbat între 18 și 60 de ani nu are voie să părăsească țara.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Fermierii și transportatorii maramureşeni au ieșit și azi pe străzi

Redactie

Șase inculpați, trimiși în judecată de DIICOT pentru trafic de minori și proxenetism. Recrutau persoane inclusiv din Maramureş

Redactie

DUS ÎN ARESTUL IPJ Maramureș – Șoferul criminal care a produs nenorocirea de la Tăuții Măgherăuș ar fi avut permis de conducere fals.

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult