BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO /ACTUALIZARE : Coliziune între două maşini în Baia Sprie. 7 persoane implicate

Un accident rutier s-a petrecut cu puţin timp în urmă în oraşul Baia Sprie (drumul Cavnicului). Reprezentanţii ISU transmit că sunt implicate două autoturisme, în care se aflau 7 persoane.

La faţa locului intervine Detasamentul Baia Mare cu 2 echipaje, un echipaj de prim ajutor si 2 echipaje SAJ. Din primele informatii, nu exista persoane incarcerate.

Două persoane au fost transportate la spital, conştiente.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 12 martie a.c., la ora 12.55, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.J. 184, strada Cloșca a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 68 de ani din județul Sălaj, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția orașului Cavnic spre municipiul Baia Mare, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 43 de ani din Baia Sprie, care circula din direcția orașului Baia Sprie spre Cavnic.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului în vârstă de 68 de ani și a unui bărbat de 62 de ani din județul Sălaj, aflat în calitate de pasager în autoturism, care au fost transportați la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate. De asemenea, echipajele medicale aflate la fața locului au acordat îngrijiri medicale pentru doi minori de 11 ani din Baia Sprie, aflați în calitate de pasageri în autoutilitară, care nu au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. Le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – În AJUNUL CRĂCIUNULUI: Incendiu violent la două case de pe Dealul Crucii din Baia Mare. O victimă (actualizare)

Vasile Dale

ALT INCENDIU / ACTUALIZARE: Foc într-o pădure din Codru Butesei. Sfaturi de la pompieri ca să evitaţi incidentele (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

PERCHEZIŢII: DESCINDERI ÎNTR-UN DOSAR DE SPĂLAREA BANILOR ÎN MARAMUREŞ ŞI ALTE PATRU JUDEŢE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.