BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Accident rutier la ieşire din Şurdeşti, şase victime – ACTUALIZARE

Accident rutier cu puţin timp în urmă, la ieşire din Şurdeşti spre Cavnic. Potrivit reprezentanţilor ISU Maramureş, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme şi 6 persoane. La faţa locului intervine Detasamentul Baia Mare cu 2 echipaje de pompieri, SMURD, ambulanţa.

Circulația este blocată în ambele sensuri.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 15 martie, la ora 07.59, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 66 de ani din Vișeu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 184, dinspre Cavnic înspre Baia Sprie, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 31 de ani din Baia Mare.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de 47 de ani din Hunedoara, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului i-au fost acordate îngrijiri medicale șoferului de 31 de ani, acesta refuzând transportul la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior fiind transportați la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un tânăr susține că a fost bătut într-o discotecă din Târgu Lăpuș iar mașina i-a fost distrusă. Au intervenit mascații (actualizare)

Vasile Dale

ORDINE PUBLICĂ: Adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Baia Mare, comisar şef Ioan Marchiş, s-a pensionat

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Percheziţii la un băimărean bănuit de înșelăciune. A cumpărat de la apicultori din Alba și Hunedoara peste 28 de tone de miere și aplătit doar jumătate din valoarea ei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.