BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: FUG DIN CALEA RĂZBOIULUI – Al doilea ucrainean înecat în Tisa (ACTUALIZARE)

În această seară, localnicii din Bocicoiu Mare au zărit un cadavru plutind la mijlocul râului Tisa. Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, poliţie şi poliţie de frontieră. Cadavrul unul bărbat a fost adus pe malul românesc de forţele de intervenţie.

La examinare, criminaliştii nu au găsit urme de violenţă. Se pare ceea că bărbatul s-a înecat în timp ce încerca să treacă ilegaI în România. Sursele noastre spun că anchetatorii nu au găsit niciun fel de document asupra sa. Doar se presupune că ar fi din Ucraina.

Actualizare – ITPF Sighetu Marmaţiei

Azi, în jurul orei 19.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, județul Maramureș, au descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa la aproximativ 15 m de malul românesc, pe direcția localitații Bocicoiu Mare. Asupra acestuia nu au fost gasite documente de identitate, fiind transportat la Spitalului Municipal din Sighetu Marmației. În cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureș.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: A distrus cu maşina un gard la Borşa, apoi a fugit de la faţa locului (VIDEO EXCLUSIV). Coliziune între două autoturisme la intersecţia de la RFN

Vasile Dale

Trei ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Sighetu Marmației, Săpânța și Baia Mare

Vasile Dale

DOI MORTI IN ITALIA: SOTUL UNEI MARAMURESENCE DIN TARA LAPUSULUI A MURIT INECAT INTR-UN CANAL DE IRIGATIE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.