BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Maşina unei familii de moldoveni s-a izbit de un tractor – ACTUALIZARE

Accident pe DN 1C, la ieşire din Buciumi spre Valea Chioarului. Traficul este blocat după ce maşina unei familii de ucraineni s-a izbit de un tractor. La faţa locului intervin echipaje de ambulanta, SMURD si pompieri.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 04 mai, la ora 15.25, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, în localitatea Buciumi.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 43 de ani din Republica Moldova, care conducea un autoturism din direcția Dej spre municipiul Baia Mare, a pătruns pe celălalt sens de mers și a intrat în coliziune laterală stânga cu un tractor agricol, condus de un bărbat de 41 de ani din Buciumi.

În urma evenimentului rutier o femeie de 37 de ani din Republica Moldova, pasageră pe locul din dreapta față în autoturism, a suferit vătămări corporale. Aceasta a fost transportată la spital în vederea efectuării de investigații medicale, unde a rămas internată pentru analize suplimentare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE LA COROIENI: Persoană decedată după ce a căzut tractorul peste el (FOTO)

Vasile Dale

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: Cod galben de ninsori şi viscol în Maramureş

Redactie

ACCIDENT DN 18: Impact între un jeep şi un microbuz la Moisei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.