BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Două victime, într-un accident la Săcel – ACTUALIZARE

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă la Săcel. Două autovehicule au intrat în coliziune, unul a ajuns în şanţ. ISU Maramureş transmite că în urma evenimentului rutier au rezultat două victime, neîncarcerate.

Actualizare – IPJ Maramureş

Astăzi, 19 iunie, la ora 11.22, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în Săcel.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani din Vișeu de Sus, a condus un autoturism pe D.N. 17C, iar la un moment dar, a intrat în coliziune, lovind cu partea frontală, un alt autoturism, condus de un bărbat de 67 de ani din Săcel, care s-a angajat în efectuarea unui viraj spre stânga.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 67 de ani din Săcel și a unei femei de 60 de ani, pasageră în autoturism. Ambele victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 36 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto de 67 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile dezastrului din Borșa – Flăcările au izbucnit prima dată în turla bisericii de lemn ”Înălțarea Domnului”

Vasile Dale

ŞI POMII SE FURĂ LA ŢICĂU: Furt de meri cercetat de poliţiştii din Ulmeni

Vasile Dale

ACCIDENT SOCANT: UN COPIL DE TREI ANI A CAZUT DIN MASINA MAMEI IN TIMPUL MERSULUI. ERA IN SCAUNEL DAR NU ERA PRINS IN CENTURA!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.