BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact frontal între două mașini la ieșirea din Cavnic spre Șurdești. O persoană încarcerată – ACTUALIZARE

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă, în oraşul Cavnic, ielire spre Şurdeşti. ISU Maramureş transmite că au fost implicate 2 autoturisme, rezultând o persoana încarcerată.

Actualizare

În accident sunt implicate două autoturisme prin tamponare frontală. Au rezultat două victime, una încarcerată și una ieșită din autoturism. Ambele victime sunt conștiente. Intervin echipajul EPA SMURD Cavnic și două echipaje ale Ambulanței, precum și pompierii militari de la descarcerare.





Traficul rutier pe drumul județean 184 este blocat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 20 iunie, pe DJ 184, la ieșirea din localitatea Șurdești spre Cavnic, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane.
Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, pe un sector de drum drept urmat de o curbă la stânga, două autoutilitare care circulau din sensuri opuse au întrat în coliziune frontală.
În urma impactului, conducătorii celor două autovehicule, doi bărbați în vârstă de 61 de ani, respectiv 40 de ani, au suferit leziuni și au rămas internați în spital sub supraveghere medicală.
Din cauza vătămărilor suferite aceștia nu au putut fi testați cu aparatul etilotest.
Polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Zi cu trei accidente pe pârtiile din Maramureş. Au intervenit salvamontiştii

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: Un hambar plin cu baloți arde ca o torță la Crăciunești (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Carambol cu trei autoturisme pe Bd Unirii din Baia Mare. Bd Republicii blocat de ”mințile luminate” de la Sistematizarea Circulației

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult