BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – Bătaie între rromi la Coltău. Unul a fost lovit cu un topor în cap (ACTUALIZARE)

Scandal monstru între mai mulți cetățeni de etnie rromă în această seară în Coltău. Una dintre persoanele implicate a fost lovită cu un topor în cap.

Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a fost trimis la fața locului, a preluat victima, a stabilizat-o și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Totodată mai multe echipaje ale Poliției sunt la fața locului (ora 23.30) pentru efectuarea anchetei. A fost chemat și echipajul criminalistic de la IPJ maramureș.

ACTUALIZARE

Polițiștii l-au ridicat pe bărbatul în vârstă de 30 de ani, autorul infracțiunii de lovire și alte violențe. Acesta a fost dus la sediul poliției pentru audieri. Victima, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a primit ajutor medical la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Din fericire lovitura pe care a primit-o în cap cu o secure nu îi pune viața în pericol.

Ancheta este derulată sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 22 iunie, la ora 22.36, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în localitatea Coltău a avut loc o agresiune.

Deplasați la fața locului, pe strada Ciocârliei din Coltău, polițiștii au identificat un bărbat de 30 de ani din localitate, care prezenta leziuni la nivelul capului și piciorului.

Din discuțiile purtate cu acesta a reieșit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi fost agresat cu un topor de către un bărbat de 34 de ani din localitate. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș i-a acordat bărbatului de 30 de ani îngrijiri medicale, ulterior, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. La fața locului s-au prezentat mai multe persoane care ar fi manifestat o reacție de indignare față de cele întâmplate.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

LA DATORIE: Recomandările jandarmilor montani

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Persoană înecată, scoasă din Barajul Firiza – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO: Persoane implicate în dosarul de vaccinare la chiuvetă de la Petea au fost arestate

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.