BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

Preluare 2mnews.ro: TRAGEDIE ARDUSAT – Era băut polițistul care a fost implicat într-un accident în care un profesor din Satu Mare a murit !!!

În dimineața de 26 aprilie 2022, pe DJ 193, în zona podului peste Someș de la Ardusat, un autoturism condus de profesorul de educație fizică Ovidiu Oros (43 de ani) din Satu Mare a intrat pe contrasens și s-a lovit violent de un autoturism condus de un tânăr polițist din Maramureș, agentul Sebastian Chira (23 de ani) de la Postul de poliție Fărcașa.

Și profesorul și polițistul se îndreptau spre locul de muncă. În urma accidentului, Oros, care avea 3 copii, a murit. Polițistul a fost internat în spital, fiind rănit – a fost și o campanie pe rețeaua de socializare utilizată în România de solicitare pentru donarea de sânge.

Aici se termină faptele știute și urmează cele neștiute (adică nefăcute public). Neștiute până acum. Facem cuvenita îndreptare, deși situația nu mai poate fi ameliorată nicicum.

Conform legii, s-au luat probe de sânge de la ambii șoferi implicați în accidentul mortal. Proba profesorului mort, negativă. Proba polițistului (nevinovat, conform raportului de caz)… pozitivă. Polițistul era în stare de ebrietate (beat). Avea alcoolemie de 0,83 g/l alcool pur în sânge.

 2mnews poate proba alcoolemia polițistului implicat în accident. Această informație este ascunsă publicului. Poate pentru că ar trebui să explice și cum este posibil să meargă un polițist la serviciu în stare de ebrietate.

În România, Codul Rutier prevede o limită de 0,80 g/l alcool pur în sânge dincolo de care apare răspunderea penală (se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani) și reținerea permisului de conducere. Concentrația de 0,80 g/l alcool pur în sânge este echivalentă cu o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat (etilotest).

(Articol preluat – sursa: www.2mnews.ro)

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Europarlamentarul Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European, solicită Comisiei Europene ajutoare financiare pentru fermieri, împovărați de sarcini birocratice!

Vasile Dale

Dincolo de aparențe: Ofițerii Serviciului Criminalistic – cunoscători ai virtuților culorii

Vasile Dale

INCENDIU / ACTUALIZARE: Foc la o gospodărie din Buzeşti. Ce spun pompierii (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV: SENTINȚĂ DEFINITIVĂ – Polițistul Sebastian Chira a fost condamnat la 3 ani și șase luni închisoare CU EXECUTARE. Era beat în momentul accidentului soldat cu decesul unui profesor de sport – actualizare – Stiri din Maram martie 22, 2024 at 8:16 am

[…] poliţist de la Fărcașa a fost grav rănit. Cauza: șoferul decedat ar fi scris mesaje pe telefonPreluare 2mnews.ro: TRAGEDIE ARDUSAT – Era băut polițistul care a fost implicat într-un acc… ardusatcondamnare definitivăfărcașamaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie1 […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.