BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Avem imagini din Ieud cu mașina abandonată după ce a ucis o bătrână din Bogdan Vodă. A fost văzută din elicopterul M.A.I. Șoferul încă nu a fost găsit

Revenimc u informații și imagini în exclusivitate din Maramureșul Istoric. Avem imagini din Ieud din locul numit ”Dumbrăvița”, o zonă greu accesibilă, unde șoferul care a accidentat mortal o femeie în Bogdan Vodă a abandonat-o.

Autoturismul a fost rapid găsit după ce a fost ridicat un elicopter al M.A.I. Inspectoratul General de Aviație. Anchetatorii au fost la fața locului au prelevat probe însă nu au reușit până la această oră să îl prindă pe șofer.

Este foarte posibil ca acesta să fi fugit în zona muntoasă și greu accesibilă. El a fost dat în urmărire generală.



CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Rupere de nori la Boiereni şi Suciu de Sus. Cod roșu de inundații pe Tisa și Cod portocaliu pe Vişeu, Iza, Someş

Redactie

BAIA MARE: Arestați preventiv – Alex, Leonardo și Raul (12 – 18 ani) din Baia Mare au tâlhărit prin violență un bărbat și o femeie. Un alt copil de 12 ani nu poate fi cercetat (actualizare)

Vasile Dale

MARAMURESUL SALBATIC – PENTRU 10 LEI: SNOPIT IN BATAIE SI LASAT INCONSTIENT INTR-O BALTA DE SANGE. AGRESORII SUNT LIBERI. PROCURORII N-AU CERUT ARESTAREA (FOTOGRAFII SOCANTE)

Vasile Dale

3 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult