BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Accident rutier cu două victime la Sarasău. Accident și în Baia Mare (actualizare)

Un accident rutier s-a produs azi la Sarasău, transmit reprezentanţii ISU Maramureş. Evenimentul rutier care a avut loc la ieşirea spre Câmpulung s-a soldat cu 2 victime (conştiente).

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale un tânăr în vârstă de 22 ani din Crăciunești era la volanul unui autoturism, nu adaptează viteza într-o curbă, intră în derapaj și părăsește partea carosabilă distrugând un gard. În urma accidentului, șoferul dar și un pasager în vârstă de 29 ani din Sarasău au fost transportați și internați la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Șoferul a fost testat rezultatul fiind zero. A fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident în Baia Mare. Soferul era băut

Azi noapte, la ora 02.03, polițiștii din Baia Mare, au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani din oraș, cu privire la faptul că pe strada Mesteacănului s-a produs un accident de circulație.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 45 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 18, strada Mesteacănului, dinspre Baia Mare înspre Baia Sprie, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centru de Permanenţă Baia Sprie unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Doi şoferi cercetaţi după ce s-au urcat băuţi la volan. Tată și fiu s-au ales cu dosar penal după ce băiatul de 15 ani a făcut accident cu ATV-ul

Redactie

COLABORARE: POLIȚIȘTI MARAMUREȘENI ÎN UNGARIA, IAR CEI MAGHIARI ÎN MARAMUREȘ

Vasile Dale

Ioan Sas din Sighetu Marmației, avocat și cântăreț de muzică populară, va fi reprezentantul societății civile în CSM

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.