BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Calul unui localnic din Coltău a fost ucis cu brutalitate în grădina gospodăriei de persoane necunoscute (ACTUALIZARE)

Incident grav în comuna Coltău. Un cal ce era legat în grădina unei gospodării a fost ucis cu brutalitate de persoane necunoscute.

Conform informaților furnizate de Ovidiu Gabriel Kantor, consilier al primarului comunei Coltău, animalul a fost înjunghiat cu un cuțit și lăsat să moară. Incidentul a fost reclamat la poliție duminică și de atunci ancheta este în desfășurare.

”Polițiștii, cei de la Direcția Sanitar Veterinară încearcă să identifice autorii. Toți au fost la fața locului pentru a face ancheta specifică” a declarat pentru www.vasiledale.ro, Ovidiu Kantor.

Polițiștii au preluat și imagini suprinse de mai multe camere de supraveghere și au un cerc de suspecți. Este pract chestiune de timp până când aceștia vor fi identificați.

Administrația Publică Locală vor încerca să ajute familia care a rămas fără animal, acesta fiind și sursa de venit pentru cei care locuiesc în gospodăria respectivă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

La data de 14 august, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați telefonic de către polițiștii Postului de Poliție Coltău, cu privire la faptul că, în localitate, în curtea unui imobil, se află un animal din specia cabalină, cu privire la care există suspiciune că ar fi fost ucis.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 59 de ani ca fiind proprietar al exemplarului cabalin.

În urma examinării animalului s-a stabilit faptul că acesta prezenta o plagă penetrată în zona abdominală.

Din primele investigații efectuate s-a stabilit faptul că, în aceiași zi, în intervalul orar 14.00- 16.00, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea imobilului și ar fi exercitat acte de violență asupra cabalinei. Din păcate, din cauza leziunilor suferite animalul a decedat.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de art 25, alin. 3, lit. a din Legea 205 din 2004 privind Protecția Animalelor, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

ȘTIRE CITITORI – FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: În Borșa, o artistă de muzică populară și soțul ei atacați cu pietre, agresați fizic și verbal

Vasile Dale

CONTINUARE ACCIDENT BORSA: UN TANAR DE 19 ANI A MURIT DUPA CE S-A IZBIT CU MASINA DE UN STALP (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Şase obuze descoperite de un borșean la nici 10 metri de Drumul Național 18

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.