BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact teribil între un microbuz și un BMW la ȘIEU. Șoferul vinovat era beat și nu deține permis (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi dimineața pe raza localității maramureșene Șieu. În eveniment au fost implicate două vehicule: un microbuz și un autoturism.

Se pare că șoferul microbuzului nu ar fi văzut autoturismul BMW înmatriculat în Italia parcat pe marginea părții carosabile.

L-a izbit în spate și l-a proiectat într-un podeț din beton. În urma impactului o roată a BMW-ului s-a rupt, apoi a fost aruncat câțiva metri prin șanțul din dreapta direcției de mers.



Din fericire nimeni nu a fost rănit accidentul soldându-se doar cu pagube materiale importante.

ACTUALIZARE 1

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat șoferul microbuzului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultaul indicând 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la unitatea sanitară pentru a fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, s-a stabilit și faptul că el nu deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influența băuturilor alcoolice și distrugere.

ACTUALIZARE 2

Astăzi dimineață, la ora 08.20, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe D.J. 186D, Șieu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au identificat un autoturism, care se afla în afara părții carosabile, avariat în partea din spate, iar în curtea unui imobil a mai fost identificat un auto, care prezenta avarii în partea din față.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 19 ani a condus un auto pe D.J. 186D, având direcția de deplasare către Botiza, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat în afara părții carosabile. După impact, conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului.

Persoana banuită de producerea evenimentului rutier a fost identificată ulterior, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Vișeu de Sus în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: AM PRINS HOTUL! CU AJUTORUL CITITORILOR! ESTE IN DRUM SPRE POLITIE (FOTOGRAFII/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Incendiu la o hală de prelucrare a lemnului din Satu Nou de Sus

Redactie

VIDEO: La Cavnic ninge că-n povești

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult