BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: O dubiță a ieșit în decor la Târgu Lăpuș. 2 persoane rănite

Un accident de circulație a avut loc astăzi dimineață pe drumul județean 109F la ieșirea din orașul Târgu Lăpuș spre localitatea Răzoare.

Din primele informații se pare că o autoutilitară ar fi părăsit partea carosabilă. Două persoane au suferit leziuni corporale. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD și ale Ambulanței, fiind transportate la UPU a Spitalului Orășenesc Târgu Lăpuș.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

îACTUALIZARE -IPJ Maramureș

Azi, 04 septembrie, la ora 05:50, polițiștii din Târgu Lăpuș, au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs pe D.J.109 F în Târgu Lăpuș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 64 ani din Târgu Lăpuș, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a oprit într-un podeț din beton.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului și a unei pasagere de 63 ani, care au rămas încarcerați până la sosirea pompierilor din cadru ISU – Târgu Lăpuș.

Ulterior, victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență Baia Mare în vederea efectuării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE PE DN19: DOI MORTI SI TREI RANITI GRAV DUPA CE S-A IZBIT CU BMW-UL DE UN STALP (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Peste 1.500 de pubele, depozitate în curtea uneii primării din Maramureş. Oamenii nu sunt interesaţi să vină să şi le ridice

Vasile Dale

Operațiuni pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de droguri, trafic de persoane și de minori

Redactie

1 mesaj

mosu septembrie 4, 2022 at 11:36 pm

politia are nevoie de un detector pentru prosti ,esti prost na i voie sa conduci autovehicule ,garantez ca asta ar reduce f mult accidentele

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.