BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Poliţiştii încă nu au găsit arma. Agresorul a fost internat la Psihiatrie pentru expertiză

Revenim cu informaţii legate de cazul şocant petrecut azi noapte în Baia Mare, în care un tânăr a fost de 4 ori împuşcat. Deşi azi noapte poliţiştii au căutat în râul Săsar arma cu care a fost comisă fapta, nu a fost găsită. În această dimineaţă, principalul suspect şi-ar fi schimbat declaraţia şi a spus anchetatorilor că a aruncat arma pe şoseaua de centură a municipiului în tufişuri. Echipajul de la criminalistică însoţit de un procuror au căutat în zona respectivă cu detectorul de metale însă nu au găsit-o.

Procurorul de caz a dispus tot azi internarea bărbatului de 30 de ani la secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, unde medicii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

Aparţinătorii fetei spun că cei doi nu mai erau împreună de aproape un an

Faptul că erau împreună era doar în mintea agresorului. Mai mult fapta a fost comisă nu în apartamentul fetei, ci în faţa sălii de sport al Liceului Nemeth Laszlo.

Surse apropiate anchetei ne-au spus că victima era la un meci de fotbal împreună cu iubita lui. La un moment dat fata a ieşit din sala de sport, iar agresorul a luat-o la rost. Câteva secunde mai târziu a ieşit şi victima, tânărul de 25 de ani. După câteva schimburi dure de replici agresorul a scos pistolul şi a tras două focuri de armă spre victimă. Acesta din urmă a încercat să fugă, moment în care au mai fost trase două focuri de armă.

Vasile Pop, directorul Spitalului Judeţean Baia Mare, ne-a confirmat faptul că victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale azi noapte, medicii extrăgând un glonţ din corpul acestuia. Celelalte trei cel mai probabil au trecut prin el.

‘”În acest moment pacientul este internat la ATI, este stabil , însă pronosticul este rezervat”, spune Pop.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Oamenii leșină în stradă și în magazine din cauza căldurii în Sighetu Marmației și Baia Mare. Sunt 30C la umbră la ora 11. Se așteptă 35-36C în Maramureș

Vasile Dale

VIDEO: Încătușat de poliție în stradă. Bărbatul susține că ar fi fost și agresat

Vasile Dale

CA-N FILME: Două familii din Țicău s-au bătut pe ritmuri de manele. Au intervenit trupele speciale ale S.A.S. (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.