BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: O fostă asistentă medicală a fost descoperită într-o fântână de pe strada Spitalului din Șomcuta Mare – ACTUALIZARE

Pompierii militari din Șomcuta Mare au fost solicitați să intervină în această seară pe strada Spitalului din oraș. Acolo militarii au scos cadavrul unei femei care nu se știe deocamdată cum a căzut în interior.

Cadavrul a fost examinat de criminaliști fiind transportat la morgă pentru efectuarea necrospiei și stabilirea cauzei decesului.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii tragediei. Se știe faptul că femeia ar fi fost căutată încă de astăzi dimineață de aparținători.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 28 septembrie, la ora 19.16, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, în curtea unui imobil de pe strada Nicolae Bălcescu din oraș, a fost găsită într-o fântână o persoană de sex feminin.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat o femeie de 71 de de ani din Șomcuta Mare, căzută în fântână. Echipajul SMURD prezent la fața locului a constatat, din păcate, decesul femeii.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

. foto arhivă

Te-ar putea interesa si

COD GALBEN: Vreme severă, grindină, vijelie în Maramureş

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: BORȘA – Au aruncat gunoiul în tomberon apoi i-au dat foc

Vasile Dale

MARAMUREȘ – ABUZ ÎN SERVICIU ȘI FAVORITISME LA TESTAREA COVID-19: Au testat toți angajații Consiliului Județean pentru vizita președintelui Iohannis!!!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.