BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO: Jandarmeria Maramureș chemată în Parlamentul României pentru a da explicații după ce inspectorul șef este cercetat penal de Parchetul Militar într-un caz de tentativă de hărțuire sexuală

Deputatul constănțean de la REPER a avut un discurs dur în Parlamentul României la adresa cazului scos de noi la iveală și prezentat în exclusivitate cititorilor de la Jandarmeria Maramureș.

”Violența asupra femeii nu este doar fizică. Este sexuală, este emoțională, este psihică. O palmă, o forțare, un urlet, o manipulare. Toate acestea rămân. Și nimic din astea nu te face deloc mai bărbat, mai mascul, mai alfa. Pentru că ai poate o bunică, o mamă, o soră sau poate vei avea o fiică.

Astăzi de Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor, vă rog pe voi, toate, să nu credeți când vi se spune ”nimeni nu o să te creadă, e cuvântul meu împotriva cuvântului tău” a spus în plenul Parlamentului României, deputatul REPER, Cristina Rizea.



Mai jos, urmăriți declarațiile despre cazul de violență asupra femeii din Jandarmeria Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: MOTIVAREA JUDECĂTORULUI – ”Reacţia opiniei publice, amplificată de mass-media, nu poate constitui în niciun caz unicul temei în vedere luării unei măsuri preventive”

Vasile Dale

PELERINAJ – 53 de maramureșeni și sătmăreni au rămas ”de căruță” pe Aeroportul din Tel Aviv

Vasile Dale

VREMEA A LUAT-O RAZNA: Tunete, fulgere, grindină, alunecări de teren și podețe luate de ape în Maramureș

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult