BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO EXCLUSIV / TÂRGU LĂPUŞ: Explozie la o centrală termică, urmată de incendiu. O femeie, mamă a doi copii, a suferit arsuri (actualizare 2)

Pompierii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină în această seară în Târgu Lăpuş la un incendiu. pe strada Maramureşului din localitate a avut loc o explozie la o centrală termică pe lemne, urmată de un incendiu.

Actualizare 1

Conform primelor informații explozia a avut loc într-o anexă a gospodăriei un de era instalată centrala, iar o persoană a suferit arsuri.

O femeie cu arsuri a fost transportata la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. La faţa locului intervin pompierii Staţiei Tg. Lăpuşcu 2 echipaje de stingere ş un echipaj SMURD. Explozia a avut loc la anexa unei case.

Incendiul a fost lichidat, fiind afectată doar anexa gospodăriei.

Victima a fost preluata de echipajul de Terapie Intensiva SMURD si este transportata la Spitalul Judetean din Baia Mare.

ACTUALIZARE 2

Femeia a fost transferată astăzi de la Spitalul din Baia Mare la Spitalul de Arși din Timișoara. Aceasta a suferit arsuri de aproape 80% din suprafața corpului, iar starea de sănătate este gravă. În momentul deflagrației femeia era singură acasă cu cei doi copilași: unul în vârstă de aproape 4 ani și o fetiță de doar 5 luni.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: NAVALA PENTRU REDUCERI INTR-UN SUPERMARKET DIN BAIA MARE PENTRU CARNE DE PORC IMPORT POLONIA!!!! (IMAGINI VIDEO INCREDIBILE – EXCLUSIV)

Vasile Dale

ANCHETĂ OCNA ŞUGATAG: Pe corpul adolescentului ar fi urme de violenţă. Familia susţine că ar fi fost ucis

Vasile Dale

Din cauză că Primăria Baia Mare nu îşi plăteşte facturile, întreg judeţul Maramureş riscă să fie îngropat în gunoaie

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.