BREAKING NEWSRecomandate

Horia Chiș, fost director al Penitenciarului Baia Mare, plasat în arest la domiciliu de Curtea de Apel Cluj – ACTUALIZARE

Zilele trecute s-a judecat la Tribunalul Cluj cererea procurorilor DNA/DIICOT de a prelungi măsura de arest preventiv dispusă în 22 noiembrie 2022 pentru Horia Chiș, fost director al Penitenciarului Baia Mare.

Magistrații clujeni au decis ca fostul directorul să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile, cu toate că avocații acestuia au cerut o măsură mai blândă (arest la domiciliu).

Avocații maramureșeanului au făcu recurs la decizia Tribunalului Cluj. Astăzi se va judeca la Curtea de Apel Cluj.

Horia Chiș a petrecut perioada arestului preventiv la IPJ Alba deoarece la Cluj sediul arestului preventiv este în reabilitare.

Vă reamintim că fostul şef de închisoare este urmărit penal de DNA pentru că şi-ar fi folosit funcţia pentru a obţine favoruri sexuale, ar fi şantajat şi ar fi agresat o subalternă. El ar fi încercat apoi să muşamalizeze totul cu ajutorul psihologului instituţiei. 

KOZMA ANGELA CARMEN, ofițer de poliție, psiholog la Penitenciarul Baia Mare, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj în formă continuată este sub control judiciar pentru 60 de zile.

ACTUALIZARE

Ieri, magsitraţii de la Curtea de Apel Cluj au judecat contestaţia la prelungirea arestului preventiv depus de avocaţii fostului director de peniteciar. Aceştia au decis să îl plaseze în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Horia Chiş este deja acasă la Cavnic, el părăsind arestul IPJ Alba.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS, FINANȚARE: 3 milioane de lei pentru reabilitarea Internatului Liceului Teoretic Bogdan Vodă (foto)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Judecătoria Baia Mare, evacuată după ce s-a primit un plic cu un praf alb suspect. Activitatea instanţei a fost reluată (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: CJSU Maramureș transmite INFORMAȚII FALSE către cititori (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

mo decembrie 22, 2022 at 2:37 pm

Acolo va e locul…securistilor…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.