BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ACCIDENT GRAV LA SIGHET: A lovit o mașina, a agresat o victimă, apoi a fugit de la fața locului. A fost prins de polițiștii de frontieră și era beat criță (actualizare)

Un grav accident rutier pe strada Doboeș din municipiul Sighetu Marmației. Un bărbat care conducea un autoturism VW deși era sub influența băuturilor alcoolice a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus.

În urma impactului o persoană a suferit leziuni corporale, fiind preluată de echipajele medicale sosite la fața locului. Imediat după accident șoferul vinovat s-a luat la ceartă cu tatăl victimei din autoturismul nevinovat, apoi a fugit de la fața locului. Și bărbatul agresat a ajuns la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației.

Un echipaj al Poliției de Frontieră din Sighetu Marmației a reușit să îl prindă trei ore mai târziu pe raza localității Rona de Jos.

Bărbatul în vârstă de 36 ani din Rona de Sus a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrînd 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 25 decembrie, în jurul orei 13.30, polițiștii sigheteni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Muzeului din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre strada Tractorului înspre strada Dobăieș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 36 de ani din municipiu.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducatoarei auto precum și a unui pasager de 43 de ani tot din Sighetu Marmației, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde nu au rămas internați.

Cel de-al doilea șofer a părăsit locul accidentului, fiind găsit după aproximativ 3 ore de la momentul producerii accidentului rutier pe raza localității Rona de Jos.

Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 36 de ani din Rona de Sus. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, refuz de recoltare de probe biologice și părăsirea locului accidentului.

Ce spune ITPF Sighetu Marmației

Colegii din cadrul IPJ Maramureș au solicitat sprijinul ITPF Sighetu Marmației după ce un conducător auto implicat intr-un eveniment rutier în municipiul Sighetu Marmației a fugit de la locul faptei.

Persoana a fost identificată de către colegii din cadrul SPF Sighetu Marmației, în jurul orei 15.40, în calitate de pasager intr-un autoturism oprit între Craciunesti și Rona de Jos.

Pentru că a devenit recalcitrantă, a fost chemat în sprijin un echipaj din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al STPF Maramureș, iar în jurul orei 16.00, persoana a fost predată IPJ Maramureș pentru continuarea cercetărilor.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

O șoferiță din Baia Mare a lovit o mașină parcată. Avea 1.13 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

LEORDINA: Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat care şi-a agresat mama

Redactie

ÎN SARASĂU ŞI RONA DE SUS: Accidente rutiere soldate cu victime din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum   

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu Buzura decembrie 26, 2022 at 12:21 am

Felicitări poliției de frontieră pentru demersul făcut!!!

Dacă nu îl prindea ,cine știe ce mai face-a !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.