BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

Galerie foto: Un tânăr din Dragomirești  s-a oprit cu mașina într-un podeț pe DN17C Dealul Ștefăniței. 5 persoane au fost rănite

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17C, în localitatea Dealu Ștefăniței, județul Bistrița-Năsăud, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers și a lovit un cap de pod.

În urma impactului toate cele 5 persoane aflate în autoturism au suferit multiple leziuni, fiind în evaluare medicală. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 60 de minute.

Actualizare

În Dealul Ștefăniței a fost anunțat un accident cu cinci victime. O mașină înmatriculată în județul Maramureș s-a oprit într-un cap de pod.

Conform Mesager 24, în mașină se aflau cinci tineri- șoferul – un tânăr de 23 de ani din Dragomirești (Maramureș) și încă patru tineri din Timișoara ce se îndreptau către Cluj-Napoca.

Pompierii militari cu un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj SAJ și echipajul TIM au fost trimise la caz.

Dintre cele cinci victime, trei cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani au suferit multiple traumatisme. Au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

Celelalte două victime nu au avut nevoie de îngrijiri medicale în urmă evaluării la fața locului și au refuzat transportul la spital” au transmis reprezentanții ISU BN.

În această seară, polițiștii au intervenit pe DN 17C, în Dealul Ștefăniței, la un accident.

Din primele date, un autoturism ce se deplasa pe direcția Dealul Ștefăniței către Năsăud a părăsit partea carosabilă intrând în șanțul de pe sensul opus de deplasare.

În urma accidentului, șoferul, un tânăr de 23 de ani, din Dragomirești, județul Maramureș, cât și doi pasageri de 31 și 26 de ani, au fost răniți fiind necesar transportul acestora la spital. În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit faptul că șoferul nu se afla sub influența alcoolului” transmite IPJ BN.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: COȘMAR ÎN BAIA MARE – Un bărbat și-a bătut copiii. Au intervenit cinci echipaje de poliție dar și ambulanțe. APELUL A FOST FALS (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACŢIUNI CONCOMITENTE PENTRU SALVAMONTIŞTI: Femeie lovită de o maşină în Baia Mare, bărbat cu AVC în Mara

Redactie

Tripleţii abandonaţi la naştere şi îngrijiţi de două asistente maternale din Baia Mare au ajuns acasă: „Sunt nişte bebeluşi foarte cuminţi. Îi iubim mult”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.