BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Taximetrist din Baia Mare prins beat la volan de polițiștii de la Ordine Publică (actualizare)

Un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare de la Ordine Publică a fost sesizat despre faptul că pe o stradă din municipiul Baia Mare șoferul unui taximetru circulă haotic.

Imediat polițiștii l-au găsit în trafic pe taximetrist. Cum polițiștii au simțit că bărbatul ar fi consumat alcool aceștia i-au spus să se coboare din mașină. Se pare că inițial taximetristul nu a dorit, astfel că polițiștii i-au scos din autoturism și i-au luat cheile mașinii.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,44 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Taximetristul în vârstă de 44 ani a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a-i fi prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Mașina taximetristului a rămas peste noapte pe strada unde a fost oprit cu geamul portierei de la șofer deschis.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Depistat de polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului

Ieri, 26 ianuarie, la ora 14.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 44 de ani din municipiu.

Întrucât acesta era incoerent în vorbire și emana halenă alcoolică a fost testat cu etilometru, care a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde i s-au recoltat mostre  biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.

În cauză,polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / BĂTAIA DE JOC NUMITĂ DNA: Procurorii nu au făcut nicio audiere în dosarul Sorinei Pintea

Vasile Dale

FOTO: Dispensarul medical din comuna Cupșen, 80% finalizat

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Accident teribil în Pribilești. Un bărbat aflat pe o tricicletă a fost găsit mort într-un șanț (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.