BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

L-AȚI VĂZUT? O ucraineancă îşi caută fiul care a trecut înot Tisa din Ucraina în România (actualizare)

La data de 18 februarie 2023, la ora 16.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați de o femeie de cetățenie ucraineană cu privire la faptul că fiul său, ROMAN YASINSKYI, în vârstă de 23 de ani, din Ucraina, a trecut râul Tisa înot în zona Săpânța, iar de atunci nu s-a mai putut lua legătura cu acesta, telefonul mobil fiindu-i închis. Ultima dată când familia a vorbit cu tânărul, a fost înainte să treacă râul în România.

La momentul respectiv era îmbrăcat cu blugi negri, hanorac negru și o pereche de bocanci negri.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, 70 de kg, păr tuns scurt, ochi verzi.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Precizăm faptul că în 17 martie s-a primit acordul de mediatizare din partea familiei.

REVOCARE

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău, au stabilit faptul că ROMAN YASINSKYI în vârstă de 23 de ani din Ucraina, dat dispărut de către mama sa, a fost găsit de autoritățile din Ucraina în regiunea Viniția, decedat în albia râului Tisa.

Te-ar putea interesa si

După un mandat cu peste 130 de proiecte legislative, deputatul Adrian Todoran știe ce are de făcut pentru Maramureș

Vasile Dale

Preluare ACTUALMM.RO: POSIBIL FOCAR LA SPITALUL JUDEȚEAN – Bărbat din Fărcașa, ținut o săptămână la Nefrologie și testat TÂRZIU! A fost transferat la Spitalul Suport (TBC) și intubat

Vasile Dale

EXCLUSIV: Moraru la zdup 30 de zile după ce mascații au găsit 2 kg de cristale. Chef special cu Țancă la Vișeu cu 500 de invitați

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.