BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Incendiatorii de pe Păltinişului, încătuşaţi de poliţie. 4 suspecți reținuți, 2 arestați (actualizare)

Poliţiştii băimăreni au avut nevoie de doar 3 zile pentru a identifica autorii mai multor incendii provocate intenţionat la mai multe maşini parcate pe str. Păltinişului din Baia Mare. Ieri după-amiază au fost săltaţi şi duşi la audieri.

Spre seară poliţiştii au emis mandat de reţinere pentru 24 de ore, iar în urmă cu puţin timp magistraţii Judecătoriei Baia Mare au dispus arestarea celor doi pentru următoarele 30 de zile.

Cei doi băimăreni sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

În urmă cu puţin timp, alţi doi tineri din Baia Mare au fost săltaţi de poliţie. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar mâine vor fi prezentanţi pentru a fi arestaţi preventiv.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În urma activităților de cercetare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, pentru soluționarea unei sesizări privind incendierea unui autoturism din municipiu, au fost identificate și reținute patru persoane care sunt cercetate pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și complicitate la distrugere.

Două dintre ele au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar alte două urmează să fie prezentate mâine instanței cu aceeași propunere

Ieri, 21 martie, au fost depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Maramureș doi bărbați, de 29 și 30 de ani, din Baia Mare, față de care a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, instanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tot azi în aceeași cauză au fost reținuți încă doi tineri, de 22 și 27 de ani, care sunt cercetați  pentru complicitate la distrugere și, respectiv, instigare la distrugere.

Ce spune instanța

ILEŞ V. VLĂDUŢ-DĂNUŢ
MARTOCEAN N. IONUŢ-ANDREI
Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 1432/P/2023 din 22.03.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 22.03.2023 până în 20.04.2023 inclusiv, a inculpaţilor:
– I.V.D., .., pentru săvârșirea infracţiunii de distrugere, prev. de art.253 alin.4 C.pen., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen.
– M.I.A., .., pentru săvârșirea infracţiunii de complicitate la distrugere, prev. de art. 48 alin. 1 C.pen. rap. la art.253 alin.4 C.pen., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen.
Respinge solicitarea inculpatului I.V.D, formulată prin apărător, de a se dispune împotriva lui măsura preventivă a arestului la domiciliu.
Respinge solicitarea inculpatului M.I.A., formulată prin apărător, de a se dispune împotriva lui măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Două adolescente lovite lângă o trecere pentru pietoni din zona Pieței Agroalimentare din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ/ACTUALIZARE: Impact frontal pe DN C Baia Mare – Dej (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI / FOTO: Sunt șofer de bemveu și mă doare-n… Un șofer nesimțit a blocat timp de zeci de minute accesul în cartierul Nucului

Redactie

2 mesaje

dan martie 24, 2023 at 2:44 pm

ORICE POLITIST CARE AUDE NUMELE MARTOCEAN TREBUIE SA SE ORIENTEZE SPRE TIGAN.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.