BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO, VIDEO: Accident rutier între Deseşti şi Hărniceşti. Posibil doi încarceraţi. Trafic blocat (actualizare)

Un accident rutier s-a produs între un autocamion şi un autoturism, posibil doi încarceraţi. Evenimentul rutier s-a produs între Desesti si Harnicesti.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate un autocamion și un autoturism, circulația este oprită temporar pe DN 18 Sighetu Marmației – Baia Mare, în zona localității Desești, județul Maramureș. În urma coliziunii, ambii conducători auto au nevoie de asistență medicală.

Se estimează reluarea traficului după ora 10.00.



ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Un grav accident de circulație s-a produs azi dimineață în jurul orei 09:00 pe DN18, la ieșirea din localitatea Desești.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri s-a stabilit că un arădean în vârstă de 55 de ani, care conducea un autoturism pe direcția Baia Mare – Sighetu Marmației, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată prin indicator rutier de avertizare, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care era condusă din sens opus de către un bărbat de 43 de ani din Dumbrăvița.

În urma impactului ambii conducători auto au rămas încarcerați, pentru extragerea lor din autoturisme intervenind trei echipaje din cadrul ISU Maramureș. Din cauza leziunilor suferite, bărbații nu au putut fi testați cu aparatul etilotest urmând ca la spitalul  Municipal Sighetu Marmației, să le fie prelevate mostre biologice de sânge, în vedere stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

Traficul în zona producerii accidentului rutier a fost restricționat, timp aproximativ 90 de minute.

        În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE ŞI SIGHETU MARMAŢIEI: Societăţile comerciale, în vizorul poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice

Vasile Dale

DEFINITIV: Grec Nicoară Horincă din Borșa a dispărut după ce a judecătorii l-au condamnat la 2 ani și 4 luni de pușcărie

Vasile Dale

Șofer înconștient: Surprins de polițiștii din Sighetu Marmației de două ori, în aceeași zi, sub influența băuturilor alcoolice. Un sălăjean de 19 beat criță la volan prin Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult