BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

INTERVENŢIE / ACTUALIZARE: Un bătrân de 86 de ani, dispărut din zona Dealul Corbului – Preluca, căutat de salvamontişti, poliţişti, jandarmi şi voluntari. Bărbatul a fost găsit decedat într-o râpă de 80 de metri

Salvamontiştii maramureşeni au fost anunţaţi prin 112 despre o persoană dispărută în zona Dealul Corbului – Preluca.
Persoană dispărută, un bărbat de 86 ani. nu avea probleme medicale, din spusele apropiaților, a fost văzut ultima dată luni la ora 14:00. Marţi, la ora 13:00 când persoana care îi aducea mâncare nu l-a mai găsit la domiciliul său a dat alarma.

Din spusele localnicilor, de la ora 14:00 l-au căutat sătenii, vecini cu omul dispărut și nu l-au găsit, aceștia neinformând structurile specializate în căutarea persoanelor dispărute decât seara târziu.
SPJ Salvamont Maramureș a intervenit în urma apelului de urgență venit de-abia în jurul orei 20.20 cu o echipă alături de care au mai fost prezente echipaje ale Poliției Naționale și ale ISU Maramureș.

Căutările vor fi reluate în această dimineață la ora 10.00. La căutări au fost solicitați și localnici voluntari pe lângă structurile specializate, ISU, Poliție, Jandarmerie.



SPJ Salvamont Maramureș va ieși în teren inclusiv cu echipa de căutare cu drona.

ACTUALIZARE

Persoana rătăcită a fost găsită decedată, căzută într-o râpă cu apă de peste 80 metri. A fost extrasă şi transportată cu până la mașina de la Medicină Legală.

Te-ar putea interesa si

JOC ”PERVERS” DE IMAGINE SAU PREȚURILE MĂȘTILOR ȘI MĂNUȘILOR VOR EXPLODA – OBLIGATORIU DIN 6 APRILIE: Acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție

Vasile Dale

Maramureș Business Park promovează tehnologia prin instrumente de realitate augmentată (AR)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: O casă din Coştiui a luat foc (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult