BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Femeia agresată în casă – Doi tineri săltați de forțe impresionante de polițiști și jandarmi la Sighetu Marmației (actualizare)

Intervenție în forță în acestă seară într-un locuință din centrul municipiului Sighetu Marmației. Forțe impresionante de polițiști au fost trimiși acolo după ce între doi tineri ar fi izbucnit un scandal iar vecinii au cerut ajutorul poliției.

Cei doi au fost scoși din imobil încătușați semn că ar fi devenit recalcitranți. Indivizii au fost duși la sediul poliției Sighetu Marmației pentru audieri.

Pe numele lor va fi deschis cel mai probabil dosar penal pentru infracțiunea de tulburarea liniștii și ordinii publice, și provocare de scandal.

ACTUALIZARE

Polițiștii sigheteni au fost solicitați să intervină la un scandal în familie. O femeie în vârstă de 40 ani a sunat la 112 reclamând faptul că între aceasta și soț, un bărbat în vârstă de 35 ani, există un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice

Echipajele de poliție deplasate la fața locului au identificat reclamanta și persoana recalcitrantă. Deoarece acesta a continuat să aducă injurii polițiștilor dar și amenințări la adresa soției sale, forțele de intervenție l-au încătușat și au dispus internarea acestuia la secția de psihiatrie a spitalului municipal Sighetu Marmației.

Un alt bărbat în vârstă de 28 ani a încercat să împiedice polițiștii să intervină în aplicarea legii motiv pentru care și acesta a fost încătușat. A fost dus la secția de poliție pentru identificare, fiind sancționat contravențional pentru refuz de legitimare și tulburarea liniștii și ordinii publice. Deoarece a continuat să prolifereze injuriii bărbatul a fost internat și el la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV / DJ 171C: ÎN DRUM SPRE NUNTĂ: O tânără din Cupșeni în comă după ce două mașini s-au ciocnit violent. 6 persoane implicate. A fost solicitat elicopterul – actualizare

Redactie

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Scandal şi agresiune la Vișeu de Jos

Redactie

Editorial – Plimbare în țara care te vrea prost. Gunoaiele menajere copiază comportamentul tipic românesc! Temporar!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.