BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: INCIDENT LA NĂNEŞTI: Doi frați prinși sub un utilaj greu. Unul a decedat, celălalt e la spital în stare critică. Al treilea muncitor a scăpat teafăr (actualizare 3)

Grav incident la Năneşti, cu puţin timp în urmă. Două persoane au fost prinse sub un utilaj greu, o presă de îndoit tablă. La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor. Un al treilea muncitor a scăpat teafăr.

Actualizare

Conform informațiilor noastre cele două persoane sunt frați. Unul a fost preluat de echipajele medicale și este în drum spre Spitalul Municipal Sighetu Marmației.



Celălalt este în aceste momente resuscitat la fața locului de medici.

Cel de-al treilea muncitor a scăpat cu leziuni minore.

ACTUALIZARE 2

Conform informațiilor noastre bărbatul resuscitat a fost declarat decedat. Reprezentantii ITM Maramureș au deschis o anchetă împreună cu poliția. Utilajul de presat tabla avea peste 7,5 tone și era folosit la costruirea unei hale.

ACTUALIZARE 3

Azi, 27 mai, la ora 15.30, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că în localitatea Nănești mai multe persoane au fost accidentate de o presă de îndoit și tăiat tablă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce un bărbat efectua montarea presei, la un moment dat aceasta s-a răsturnat și sub ea a fost prins un bărbat de 44 de ani din localitate, căruia i-a fost declarat decesul de către echipajele S.M.U.R.D. și salvare sosite la fața locului.

Totodată, au mai fost accidentați alți doi bărbați de 31 respectiv 25 de ani, ambii din Nănești.

Bărbatul de 31 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, iar cel de 25 de ani, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Trupul neînsuflețit al victimei de 44 de ani, a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Ghidul cumpărătorului pentru seria S21 de la Samsung

Vasile Dale

SOLIDARITATE: O femeie din Deva și-a cheltuit mare parte din venit ca să vină cu un taxi în Sighet să ducă refugiați la ea acasă

Redactie

RĂZBOI UCRAINA: Castelul Blomberg din Gârdani va găzdui 250 de copii de la Odesa – Ucraina

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult