BREAKING NEWSRecomandate

BAIA MARE SĂLBATICĂ – A fost prins TÂLHARUL care a atacat o femeie de 87 de ani pe o stradă din Baia Mare

Ieri, 01 iunie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au identificat un bărbat de 30 de ani din Baia Mare, care este bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie.

În fapt, în data de 31 mai a.c., polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 87 de ani din municipiu, cu privire la faptul că, în data de 30 mai a.c., în jurul orei 12.30, în timp ce intra într-un imobil de pe strada Victoriei, a fost ajunsă din urmă de un bărbat care i-a smuls de la gât două lănțișoare, fără să-i provoace suferințe fizice.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei. Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și a fost introdus la Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadru I.P.J. Maramureș

Ce spune instanța

NAGY E. GIULIAN REMUS Inculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2522/P/2023 din 02.06.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 02.06.2023 până în 01.07.2023 inclusiv, a inculpatului: – N.G.R. cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prev. de art. 233 Cod Penal, cu apl. art. 41 alin. 1 Cod penal.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PERICOL ÎN JUDEŢ! Focar de gripă aviară descoperit la o fermă de găini din Maramureş

Vasile Dale

AL CINCILEA DECES. Bărbat de 71 de ani

Vasile Dale

Fiul primarului rupe tăcerea despre Maria Tomoiagă, fata preotului care s-a aruncat de la etaj: „Acel mesaj nu era pentru mine. Fiecare a plecat pe drumul lui”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.